Postup: Na hrubém struhadle nastrouháme čokoládu Margot. K ní přidáme ostatní... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Mouku nasypeme do misky, doprostřed vklepneme 2 vajíčka, přidáme půl lžičky... zobrazit recept
Postup: Porce lososa bez kůže osolíme, okořeníme citronovým pepřem, vložíme do pekáčku,... zobrazit recept
Postup: Líčka očistíme, odstraníme největší kusy blan a naporcujeme na menší části -... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...